Nablussen Zwembad De Boetzelaer neemt nog enige tijd.

NABLUSSEN ZWEMBAD DE BOETZELAER NEEMT NOG ENIGE TIJD.Gisteravond werd het Monsterse zwembad De Boetzelaer door een uitslaande brand volledig in de as gelegd. Vanmorgen was de brandweer nog aan het nablussen en kregen we een goed overzicht van de enorme schade. De Madeweg is voor doorgaand verkeer tijdelijk afgesloten. Wilco van der Hee, woordvoerder van de brandweer verwacht dat de nabluswerkzaamheden rond twaalf uur kunnen worden beëindigd.#westland #maassluis #vlaardingen #middendelfland #zwembad #gemeentewestland #brandweer #deboetzelaer #vandebedenkers #nocomment

Geplaatst door Wouter Willem Schutte op Vrijdag 1 maart 2019

Gisteravond werd het Monsterse zwembad De Boetzelaer door een uitslaande brand volledig in de as gelegd. Vanmorgen was de brandweer nog aan het nablussen en kregen we een goed overzicht van de enorme schade.
De Madeweg is voor doorgaand verkeer tijdelijk afgesloten. Wilco van der Hee, woordvoerder van de brandweer verwacht dat de nablus werkzaamheden rond twaalf uur kunnen worden beëindigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *