De schaamte voorbij

Troll Kegel in bescherming genomen door meerderheid Gemeenteraad

Dat de motie van wantrouwen aan het einde van de gemeenteraadsvergadering geen kans van slagen had, was aan het begin bij de vaststelling van de agenda al een feit. Erik van Pienbroek (CU/SGP) nam het voortouw om de motie van de agenda te laten verwijderen en duidelijk was dat een grote meerderheid het met hem eens was. Meneertje integriteit, het braafste jongetje van de klas, moest worden gespaard, want diep door het stof gegaan. En dat vond men voldoende. Meten met 2 maten, daar is men heel goed in. Dat die misstap, het trollen met een fake account, door sommige weldenkende burgers als kwalijker wordt beschouwd dan de misstap van Frans Hoogendijk is blijkbaar niet tot hen doorgedrongen, of r├╝cksichtslos ter zijde geschoven. Daar stond overigens de uitkomst ook al vast, barbertje moest hangen. Troll Kegel niet, die mag nog steeds op schoot bij de Akela. In Vlaardingen zijn we immers allang de schaamte voorbij.

Frank Maarleveld

3 reacties

 1. Inderdaad, de (selectieve) schaamte voorbij, want wie is er nu geloofwaardiger, iemand die willens en wetens uitermate laag bij de grond een fake-account heeft en zo andere partijen de maat neemt of iemand die zijn huis verhuurt aan migranten. Zegt ook veel over de rest van het voetvolk wat zich gemeenteraad durft te noemen

  1. Hi Hans , ik zie je reactie onder dit stukje van Maarleveld.
   Ik heb de behoefte om je over iets te informeren.
   Frans hoogendijk had heel lang, ook tijdens de verkiezingen een fake account. Hiermee heeft hij scenes geschopt op Facebook, vele malen erger dan de opmerking van alias van Koen.
   Tim, toen ook nog bij ONS wist het en ook Ron. Velen wisten het en een ieder liet het gebeuren en hij werd er Wethouder mee.
   Dus waar gaat dit allemaal over? Een huis verhuren terwijl je er op papier in woont, zijn onbelaste inkomsten. Als je er niet in blijkt te wonen, is dat …..? Noem het belastingontduiking of zoiets . Toch niets voor een wethouder?

 2. Ik kan nog een trol.mijn schoondochter is bij een andere partij advies gaan vragen omdat mijn fractie voorzitter geen advies kon geven omdat ze geen kennis heeft.En dat werd mij kwalijk genomen vlak voor de verkiezingen,dat was ongunstig vlak voor de verkiezingen.En werd ik van plaats twee naar de zesde plaats gezet.en er waren nog meer dingen waar ik later nog wel op terug kom.hoe dom kan je wezen.zulke mensen zitten in de raad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *