Hendriks Huyskamer wordt Onze Huyskamer

In alle treurnis omtrent winkelsluitingen, geruchten over zaken die misschien gaan sluiten of daadwerkelijk op omvallen staan zijn er in Vlaardingen ook hier en daar wat vrolijk stemmende lichtpuntjes te ontdekken. Een daarvan is Onze Huyskamer aan de Eendachtstraat 23A.
Na de plotselinge sluiting van Hendriks Huyskamer die door de toenmalige uitbater 17 jaar werd gerund en menig vaste bezoeker in paniek bracht na deze onheilstijding, meldden zich twee lokale kroegtijgerinnen om de zaak voort te zetten onder de naam Onze Huyskamer in het gezellige en pittoreske straatje in de Oostwijk. Het met pensioen gaan van hun voorganger door een aanzienlijke schuldenlast weerhoudt de dames er niet van met aanstekelijk enthousiasme de handschoen op te nemen om het restaurant, wat inderdaad een huiskamer formaat heeft, een nieuw fris leven in te blazen. Catering, bruiloften en partijen gaan ook onderdeel uitmaken van de onderneming. Suzanne Henger aan haar laatste maand bezig als Head Chef in de watertoren, gaat koken en Marion Swaneveld gaat de bar runnen
De menukaart wordt wel anders. Naast draadjesvlees, stamppotten en sudderlappen, waar Hendriks Huyskamer om bekend stond, zullen ook verse vis, ossenhaas en saté op de kaart van deze internationale keuken te vinden zijn, maar ook eend zal met enige regelmaat op het bord belanden.
Er moet het een en ander verbouwd worden en wat papieren worden geregeld, maar de dames mikken op een openingsdatum ergens in de laatste week van mei. Dan zal het in de Eendrachtsraat weer bruisen als nooit tevoren!

Eendrachtstraat 23A
3134GJ Vlaardingen

06 55495492

Frank Maarleveld

2 reacties

  1. Wat fijn dat jullie weer een leuk restaurant er van gaan maken. Lekker dichtbij en bij de stadsgehoorzaal voor een hele avond uit. VEEL SUCCES!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *